Roman Vaněk - Poklady klasické české kuchyně aneb jak to ta babička tenkrát vařila (podpis autora!)

FotografiePavel Bílek, Michal Šetka
Stavpůvodní vazba, pěkně zachováno
Počet stran192
Rok vydání2012
NakladatelPrakul Production, Praha
AutorRoman Vaněk

Každý recept je pečlivě popsán a fotograficky zdokumentován, což orientaci v něm i jeho přípravu ještě zjednoduší. Pro recepty sáhl autor do skutečně klasické české kuchyně, jakou vařily naše babičky - název tady skutečně nelže, jde o opravdové poklady! Od poctivé hovězí polévky, přes huspeninu, škvarky, utopence, řízek s bramborovym salátem, koprovku, rajskou, svíčkovou, šípkovou, tatarák, jehněčí, vepřové, telecí, vnitřnosti, drůbež, divočinu, ryby, krupicovou kaši, koláče až po vanoční cukroví.
Recepty najdeme v nové knize Poklady klasické české kuchyně jak složitější, tak zcela základní včetně velmi zdařile zpracovaných tipů, všechny jsou ale zpracovány pečlivě a přehledně tak, aby byly čitelné a hlavně proveditelné doslova pro každého.
Kód položky: M708724Ku-PK
Cena: 300 Kč Podzimní sleva pro registrované: 210 Kč
Podzimní sleva: 240 Kč