Roman Vaněk - Klenoty klasické evropské kuchyně
Fotografie | Pavel Bílek |
Stav | původní vazba, pěkně zachováno |
Počet stran | 264 |
Rok vydání | 2014 |
Nakladatel | Prakul Production, Praha |
Autor | Roman Vaněk |
Kniha svou jednoduchostí a zcela novým konceptem receptů psaných tzv. „ krok za krokem“ nadchne úplné amatéry a díky obrovskému množství informací i profesionální kuchaře. Bezpečně tak zaujme čelní místo v knihovně každého milovníka poctivé kuchyně a zásadně přiblíží legendární pokrmy Evropy každému, kdo rád vaří. Stálý tým spolupracovníků Romana Vaňka jakými jsou fotograf Pavel Bílek, šéfkuchař Prakulu Zdeněk Marcín, pekař Martin Hanus, šéfkuchař Jaroslav Zahálka, cukrář Drahomír Peterka, tentokrát posílili šéfkuchaři Jiří Roith, David Hrubý, Tomáš Černý a z Londýna přijal pozvání do týmu šéfkuchař restaurací Gordona Ramseyho Chris Arkadieff.
Bezmála 200 receptů, 10 kapitol a téměř 650 barevných fotografií.
Kód položky: M708624Ku
Cena: 250 Kč
Pro registrované: 225 Kč